2018. május 5., 17:00–21:00
Részvételi díj: 6.900 Ft, mely tartalmazza az étel- és italválogatást, ásványvizet és kávét.
A korlátozott létszámra való tekintettel előzetes regisztráció szükséges az info@hajosinas.hu e-mail címen!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a jelentkezéseket 05.03-én 18.00-ig tudjuk fogadni!
Bulgáriában is hagyományos ünnep Szent György napja.
Ilyenkor készítenek először friss szirene sajtot és e nap tiszteletére mindenhol bárányt vágnak.
Ezen alkalomból mi is egy különleges Bárány- és Borvacsorával készülünk!
Helyszín: Hajósinas Bolgár Étterem, Szentendre, Dézsma utca 2/B
Időpont: 2018.05.05., 17 órai kezdettel. Érkezés: 16.30-tól
Ránk váró ételsor:
Welcome: Tokaji brut pezsgő, fűszeres arabkenyér
Saláta: Kertész saláta
TT White 2017 – Terra Tangra borászat
(Chardonnay & Viognier, száraz fehérbor)
Előétel: Házi friss szirene sajt, paradicsom, házi pitka
Mezzek Rozé 2016 – Katarzyna Estate
(Syrah, Malbec & Merlot – száraz rozé)
Főétel: Sült bárány, drop srma, zöld saláta
Mezzek Mavrud 2016 – Katarzyna Estate
(100% Mavrud, száraz vörösbor)
Garash torta
Noble Mavrud 2015 – Zagreus borászat
(100% Mavrud, természetes nemes édes vörösbor)