A Hajósinas Bolgár Étterem és a Bolgár Borok Nagykövetsége

a Bolgár Tavasz Ünnep (Baba Marta) alkalmából szeretettel meghívják Önt a következő különleges borvacsorára!

Helyszín: Hajósinas Étterem, Szentendre 2000, Dézsma utca 2/B.
Időpont: 2018.03.01. péntek, 19.00-től Vendégvárás: 18.30-tól

The Hajósinas Bulgarian Restaurant and the Bulgarian Wine Embassy are pleased to invite you to their next culinary event –
Feast of Baba Marta (Bulgarian Spring Feast)

Venue: Hajósinas Restaurant, Szentendre 2000, Dézsma utca 2/B
Date: 01st of March 2019, Friday, from 19.00
Arrival: from 18.30

Ránk váró ételsor:

Vendégváró:
Kedvenc házi chips
Katarzyna “Der Traminer” – 100% Tramini 2016, száraz fehérbor

***

Hideg előétel
Mártenica saláta zöld dísszel és kézi készítésű kenyerrel
Katarzyna “Contemplations” – 60% Malbec & 40% Carménère 2017, száraz rosé

***

Meleg előétel
Patatnik – csőben sült burgonya Rodope módra, fehér sajttal
Katarzyna CALLISTO – 70% Cabernet Sauvignon & 30% Cabernet Franc. Certified Organic Wine. 2017, száraz vörösbor

 

***

Főétel
Bárány csülke omlósra sütve friss tavaszt hozó salátával
Katarzyna Cheval – 100% Rubin (bolgár nemesített szőlőfajta, a Nebbiolo és a Syrah keresztezése) 2017, száraz vörösbor

***

Desszert
Pets de nonne Rila hegységből nagymama szilvalekvárjával
TERRA TANGRA Grand Reserve – Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah 2013, száraz vörösbor

The menu:

Welcome
Delicious home made chips
Katarzyna “Der Traminer” – 100% Tramini 2016, dry white wine.

***

Cold appetizer
Martenitsa salad with green dressing and home made bread.
Katarzyna “Contemplations” – 60% Malbec & 40% Carménère 2017, dry rosé.

***

Warm appetizer
Patatnik – gratin potato in Rodope style with sirene cheese.
Katarzyna CALLISTO – 70% Cabernet Sauvignon & 30% Cabernet Franc 2017, Certified Organic dry red wine.

***

Main course
Baked tender lamb chops with fresh green salad.
Katarzyna Cheval – 100% Rubin 2017, dry red wine.

***

Dessert
Pets de nonne from Rila mountains with Grandma’s plum jam.
TERRA TANGRA Grand Reserve – Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah 2013, dry red wine.

Részvételi díj: 6.900 Ft, mely tartalmazza az étel- és italválogatást, ásványvizet és kávét.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a korlátozott létszámra való tekintettel előzetes asztalfoglalás szükséges!
A jelentkezéseket 2019.02.27-ig, 18.00-ig várjuk
+36-20-9100-899 telefonszámra vagy info@hajosinas.hu címre!

A borokat Dr. Rossen Tkatchenko, a bolgár borok magyarországi nagykövete mutatja be.

The Hajósinas Bulgarian Restaurant and the Bulgarian Wine Embassy

are pleased to invite you to their next culinary event –
Feast of Baba Marta (Bulgarian Spring Feast)

Venue: Hajósinas Restaurant, Szentendre 2000, Dézsma utca 2/B
Date: 01st of March 2019, Friday, from 19.00
Arrival: from 18.30